UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Торік понад 2 тис. вінничан стали жертвами "лохотрону"

За перший місяць 2017 року поліція зареєструвала 148 шахрайств

Торік понад 2 тис. вінничан стали жертва…

У 2016 році було розпочато 2118 кримінальних проваджень за фактами шахрайств, серед яких 481 вчинене шляхом купівлі-продажу товарів через мережу Інтернет. Про це під час прес-сконференції розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Вінниччини Сергій Чуба, передає Depo.Вінниця.

За його словами, у 329 випадках зловмисники представлялись працівниками банків та отримували конфіденційну інформацію про платіжні картки, з яких потім знімали кошти. 76 жителів області та обласного центру намагались допомогти рідним "уникнути" відповідальності за бійки, вчинення ДТП та інші правопорушення за грошові винагороди.

"У січні поточного року поліція зареєструвала вже 148 шахрайств, з яких 58 вчинені шляхом придбання-продажу товарів на різних сайтах, у 11 випадках жертви отримали неправдиві відомості про затримання родичів правоохоронцями, 10 здійснені особами, які представлялися працівниками банку, 2 - пов'язані з перерахунком коштів для участі у розіграші автомобіля, 60 – іншими способами", - сказав поліцейський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme