UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині рятувальники отримали спецспорядження

Матеріально-технічна база гусятинських вогнеборців поповнилась новим спеціальним спорядженням та речовим майном

На Тернопільщині рятувальники отримали с…

Рятувальники Гусятинщини отримали нове спецспорядження, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДСНС в Тернопільській області.

Працівники Гусятинського гарнізону ДСНС отримали речове майно та спеціальне обладнання на загальну суму понад 100 тисяч гривень. У розпорядження вогнеборців надійшло 5 апаратів DRAGER PSS 2000 та 5 комплектів масок Panorama NOVA-P, призначених для захисту органів дихання, 58 пар чобіт з високими берцями, електрогенератор та теплову пушку, 2 пристрої для дезінфекції техніки й особового складу, набори ключів та інструментів, бензопила STIHL, болгарка DWT, перфоратор DNIPRO M та електрична дрелька PROTON, 12 одиниць шанцевого інструменту, комплекти зимового та літнього одягу.

Все це закупили згідно районної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2017 роки.

"Не залишився осторонь й начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області. Полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей вручив гусятинським рятувальникам свердлильний станок, електроплитку, набір ключів, а також автомобіль УАЗ 469Б та причіпну (польову) кухню КП–130–11 на шасі причепа ГКБ – 8911", - звітують рятувальники.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme