На Сумщині раптопо зупинили нелегальний нафтопереробний завод

Загальна вартість вилученого під час обшуку на виробництві становить близько 26,3 млн грн

На Сумщині раптопо зупинили нелегальний…

Працівники податкової спільно зі співробітниками поліції під процесуальним керівництвом Охтирської прокуратури припинили нелегальне виробництво пально-мастильних матеріалів, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу ГУ ДФС у Сумській області.

Встановлено, що посадові особи одного з підприємств організували на території Охтирського району незаконне виробництво підакцизної продукції – паливно-мастильні матеріали. Виробництво було масштабне. Однак, акцизний податок ніхто не сплачував.

Посадові особи не надали жодного документа дозвільного характеру на виготовлення і використання небезпечних хімічних речовин, а також документів із питань екологічної безпеки виробничого комплексу.

На підставі ухвал суду проведено обшуки на території нелегального заводу, унаслідок яких виявлено та вилучено понад 53 тисяч літрів вуглеводневої сировини, 41 тисячу літрів бензину, а також 15,5 тисяч літрів дизельного пального. Крім того, обладнання нафтопереробного заводу, яке використовувалося для незаконної діяльності, також вилучено.

Загальна вартість вилученого становить близько 26,3 мільйона гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme