Блокада Донбасу: Учасники акції не пропустили більше 13 тис. вагонів

За час акції блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу її учасники не пропустили 13 тис. 154 вагона

Блокада Донбасу: Учасники акції не пропу…

На сторінці "Штабу блокади" у Facebook зазначається, що в Донецькі області блокада проводитья 7 діб, передає Depo.Донбас.

Зокрема, у Донецькій області заблокована залізнична гілка Горлівка-Бахмут. Між станціями Горлівка та Бахмут розміщені дві залізодорожні станції Курдюмівка та Майорск. Лінія розмежування з супротивником проходить за станцією Майорск, рух через який відбувався без зупинки (через відсутність персоналу на станції).

"Встановлення точки блокування (редут "Запоріжжя") першочергово планувався на станції Курдюмівка. Проте, у зв'язку з протидією поліції в Донецькій області, штабом блокади редут "Запоріжжя" був встановлений на залізничному переїзді в самому місті Бахмут. На одній з колій закріплений маневровий тепловіз, що робить проходження залізнодорожних складів цими коліями неможливим", - йдеться у повідомленні.

За цей час редутом "Запоріжжя" не допущено переміщення 3500 вагонів.

Блокувальники зазначають, що в Луганській області заблокований рух у напрямку Луганськ-Лисичанськ в районі станції Світланово, а також у напрямку Гірське-Золоте.

"Одноколійна залізна дорога в районі Гірське-Золоте заблокована зупиненим залізнодорожним складом локомотива з 54 вагонами. За 500 метрів від місця блокування колії пошкоджені невідомими особами. Таким чином, проїзд по даній лінії фізично неможливий", - йдеться у повідомленні.

В районі перекриття розміщений редут "Богдан", який забезпечив непроходження по даному маршруту близько 9600 вагонів за 16 діб. Також поряд знаходиться невеликий спостережний пункт на станції Світланово.

Нагадаємо, військовослужбовці 16-го батальйону 58-ї бригади ЗСУ звернулися до керівництва країни із закликом зупинити торгівлю з представниками незаконних збройних формувань на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Керівництво ЗСУ вживає заходів, щоб перешкодити залученню військовослужбовців до політичної акції з блокування залізничних шляхів

Збитки "Укрзалізниці" від блокади руху на двох перегонах на Донбасі ветеранами АТО перевищили 40 млн грн

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme