У Полтаві судять завідуючу дитсадка, яка підробляла документи та крала гроші

Жінка отримувала від відділу освіти гроші для робітників дитсадку, які насправді у закладі не працювали

У Полтаві судять завідуючу дитсадка, яка…

У прокуратурі затвердили та направили до суду обвинувальний акт стосовно завідувачки одного з дитячих садків Полтави, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

Зі слів прокурорів, жінка працевлаштовувала до дитсадка "Джерельце" №77 осіб, а до відділу освіти направляла підроблені табелі фактично відпрацьованого часу, хоча насправді ці люди жодного дня у закладі не працювали.

На підставі неправдивих документів відділом освіти Полтавської міської ради на банківські картки людей, що знаходились у завідувачки, перераховувались гроші, які остання знімала та використовувала на власний розсуд.

В результаті злочинних дій шахрайки, впродовж 2013-2015 років було працевлаштовано четверо осіб, а місцевому бюджету завдано збитків на понад 120 тисяч гривень.

Завідуюча дитсадку обвинувачується за ч. 1, ст. 366 та ч. 2, 3 ст. 191 КК України (в складанні та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, поєднаному із заволодінням чужим майном шляхом зловживання службовим становищем).

Наразі суд ухвалих рішення застосувати проти шахрайки запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житло строком на два місяці.

В разі невиконання настанови, до підозрюваної може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme