У Харкові комунальники "забули" сплатити податків на кілька мільйонів

У Харкові працівники податкової міліції викрили керівників трьох комунальних підприємств, які умисно ухилялися від сплати єдиного внеску та податку на доходи фізичних осіб

У Харкові комунальники "забули" сплатити…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі ГУ ДФСУ в Харківській області, про це розповів начальник оперативного управління Сергій Марєхін.

Співробітники податкової міліції встановили, що на території Харківської області посадові особи двох підприємств умисно ухилились від сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування на загальну суму понад 2,4 млн грн. Керівництво третього підприємства збагатилося на ухиленні від сплати податку з доходів фізичних осіб, недоплативши до бюджету понад 1,3 млн грн.

"Відносно посадових осіб кожного підприємства працівники податкової міліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 212-1 Кримінального кодексу України, - розповів Марєхін. – Сума відшкодованих збитків в рамках цих кримінальних проваджень складає вже близько 3,4 млн грн".

Крім цього, одному з директорів оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а кримінальне провадження направлене до суду.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme