UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Судний день" у вінницькій податковій: ФОПи скаржаться на "кілометрові" черги

Сьогодні, 9 лютого - останній день подання декларацій про доходи у 2016-му році для ФОПів

"Судний день" у вінницькій податковій: Ф…

Вінницькі підприємці в останні дні подання звітів "беруть штурмом" податкову, що призвело до величезних черг. Самі відвідувачі нарікають на фіскалів, які, на їхню думку, погано організували процес, повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на допис вінничанки Ольги Данилюк у соцмережі "Фейсбук".

"Маса людей, агресивно настроєних стоять в черзі, ти тільки питаєш "хто крайній?", а вони вже готові з тобою сваритися. Потім з усіх сторін намагаються втиснуться перед тобою, аргументувавши тим, що вже три години відстояли, а тепер щось доносять, рівень напруги зашкалює, на рецепції "блондинка" не компетентно роздає інформацію, завдяки якій люди стоять по 2-3 черги. В атмосфері суцільний негатив та злість. При тому, що майже кожне приймаюче вікно відкрите і працівники намагаються швидко відпускати людей", - пише Ольга Данилюк.

У соцмережах вінничани, яким довелося пройти "податкові кола пекла" викладають відео, де видно, що у вінницькому Центрі обслуговування платників податків нині не проштовхнутися.

Як повідомляють у Державній фіскальній службі України у Вінницькій області, всього звітувати перед податковою мають 87 тисяч вінницький підприємців-платників єдиного внеску.

Також податківці нагадують, що за несвоєчасне подання, або подання не за встановленою формою звітності з ЄСВ, до платників запроваджується штраф у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - 170 грн. за кожне назване порушення, а також адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, 7-го лютого у Вінниці під час візиту до податкової померла 59-річна жінка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme