Російський олігарх викупив акції готелю "Черемош" у Чернівцях

Серед акціонерів готелю-фізичних осіб, є близько 20 тисяч жителів Чернівців та інших міст

Російський олігарх викупив акції готелю…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Молодий буковинець", російський олігарх Олександр Бабаков скупив близько 25% акцій туристичного комплексу "Готель "Черемош", який розташований у Чернівцях на вулиці Комарова.

Про це повідомила керівник готелю Наталія Олексюк.

Зокрема, у коментарі журналісту вона зазначила, що серед акціонерів готелю-фізичних осіб, є близько 20 тисяч жителів Чернівців та інших міст.

"Не тільки Чернівців, а й Києва. А також інших міст України. Я вам скажу більше – один із найбільших акціонерів після власника контрольного пакету акцій – російський громадянин, олігарх Бабаков, у якого є "Чернівціобленерго". За моїми підрахунками, він уже викупив у людей – у фізичних осіб та маленьких фірмочок – близько 25 відсотків", - повідомила Олексюк.

Вона сказала, що олігарх "моніторить діяльність підприємства".

"А раніше ми були ще й у судовій тяганині з обленерго. Але ми виграли всі суди", - повідомила вона.

Раніше повідомлялося, що депутат Чернівецької міськради запропонував, щоб за кошти міста придбали готель "Черемош", у приміщенні якого можна розмістити всі департаменти міськради.

Довідка

Бабаков Олександр Михайлович - російський державний і політичний діяч, підприємець, депутат Державної думи Росії VI скликання від "Єдиної Росії", член комітету Держдуми з міжнародних справ, голова думської комісії з правового забезпечення розвитку організацій оборонно-промислового комплексу РФ. Спецпредставник Президента по взаємодії з організаціями співвітчизників за кордоном.

У 2014 році олігарх повністю викупив акції підприємства "Чернівціобленерго", що викликало обурення жителів Чернівців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme