Мера Путивля викрили на "корупційному" голосуванні

Посадовець голосував за виділення коштів на закупівлю авта у йогож дружини

Прокуратурою Сумської області спільно з Управлінням захисту економіки в Сумській області виявлено факт вчинення головою однієї з міських рад Сумщини адміністративного правопорушення, пов'язаного із корупцією, інформує Depo.Суми.

Посадовець на другій сесії міської ради особисто голосував за виділення 70 тис. грн на придбання транспортного засобу в підприємства, засновниками якого є його дружина та донька. Окрім того, на засіданні четвертої сесії він голосував за прийняття рішення про особисте преміювання та надання собі матеріальної допомоги, чим порушив вимоги щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Як повідомив начальник відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури області Андрій Байдак, за вказаним фактом у січні 2017 року складено 2 адміністративні протоколи та спрямовано до суду для розгляду по суті.

На даний час суд завершив розгляд адміністративних протоколів та визнав голову однієї з міських рад винним за ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На вказану особу накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3 тис. 400 грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme