На Одещині через негоду у школах зупинили заняття

Вчорашній день для Одеси був рекордним за кількістю травм та ДТП

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "ТСН", саме через несприятливі погодні умови навчання в Одесі сьогодні призупинять, аби уникнути травматизму на вулицях та дорогах.

Дитячі садки в Одесі працюватимуть у звичайному режимі, але з огляду на погодні умови є мовірність того, що і там можуть скоротити час перебування малюків. Головна мета – вберегти дітей від травм, адже вулиці, де пройшов крижаний дощ, залишаються вкритими шаром льоду.

Вчорашній день для Одеси був рекордним за кількістю травм та ДТП. Близько сотні людей звернулися до травмпунктів із забиттями та важкими переломами. А на дорогах зафіксували 82 зіткнення автівок.

Морози й хуртовини до України прийшли надовго, попереджають синоптики. "Укравтодор" продовжує обмежувати рух вантажного транспорту в кількох областях і звертається до автомобілістів, аби ті без нагальної потреби не виїжджали. Водіїв вантажівок просять перестояти негоду в спеціальних місцях.

Через негоду в аеропорту "Одеса" скасовано всі нічні рейси. Працівники летовища продовжують чистити злітно-посадкову смугу. Обіцяного синоптиками на сьогодні снігопаду наразі немає, але тротуари та доріжки у місті дуже слизькі.

Нагадаємо, що у боротьбі з ожеледицею одеські комунальники лише за першу частину дня 7 лютого витратили 150 тонн піску.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme