У Полтаві презентували документальний фільм про бійців, що воювали у гарячих точках

Одним з героїв кінострічки став боєць з Полтави – Валерій Боняківський, який трагічно загинув в одній з найгарячіших бойових точок

У Полтаві презентували документальний фі…

7 лютого у Полтаві відбувся показ документального фільму "Піски. Лицарі неба", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Трибуна.

У стрічці розповідається про нелегкі долі бійців-добровольців колишнього батальйону "Дніпро-1", які загинули у боях в с. Піски – одній із найгарячіших точок зіткнення з бойовиками. Одним з героїв фільму став полтавець Валерій Боняківський – боєць, що трагічно загинув під Пісками.

Цей фільм є логічним продовженням попередника – фільму-реквієму "Іловайськ. Лицарі неба", що знятий цією ж знімальною командою і представлений в Україні та Європі.

Режисер фільму Катерина Стрельченко розповіла, що обидві стрічки – як знаряддя. Вони працюють, змінюють людей, пробуджують думки та наштовхують на аналіз після перегляду.

Протягом двох годин глядачі, яких зібрався майже повний зал, переглянули розповіді рідних, друзів загиблих героїв, а також інших добровольців, які пліч-о-пліч з героями стрічки воювали в Пісках.

Після завершення на сцену вийшла знімальна група, а також мати Валерія Боняківського, яка подякувала і закликала всіх пам'ятати жертви, на які бійці йдуть для того, щоб нам жилося мирно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme