Сумського кіднепера, спійманого у "Борисполі", відпустили

Всупереч бажанню прокуратури суд обрав підозрюваному у викраденні підприємця Бєлослюдцева домашній арешт

Прокуратура Cумщини готує апеляційну скаргу на рішення суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному в організації викрадення місцевого підприємця, повідомляє Depo.Суми з посиланням на перс-службу прокуратури області.

Рішенням суду підозрюваному у викраденні бізнесмена Сергія Бєлослюдцева та вимаганні викупу обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту за місцем реєстрації в м. Київ із носінням електронного засобу контролю, клопотання прокуратури про взяття під варту без права внесення застави відхилено. Прокуратура категорично не погоджується з таким рішенням і вже готує апеляційну скаргу.

Нагадаємо, колишній бізнес-партнер викраденого був затриманий в аеропорті "Бориспіль" при спробі вильоту в одну з азіатських країн. Затриманому повідомлено про підозру в організації викрадення людини, вчиненому групою осіб за попередньою змовою, та у вимаганні, що завдало шкоди потерпілому в особливо великому розмірі. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 та ч. 4 ст. 189 КК України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme