UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Принц Саудівської Аравії: Ми бачимо позитивні перспективи розвитку бізнесу в Україні

Компанія східного монарха стала переможцем конкурсу Вінницької ОДА на кращий інвестиційний проект у сфері відновлювальних джерел енергії

Принц Саудівської Аравії: Ми бачимо пози…

Сьогодні, 8 лютого, у Вінницькій облдержадміністрації відбулася скайп-конференція заступника голови ОДА Андрія Гижка з принцом Саудівської Аравії Абдуллою Бін Фахд Бін Ялаві Аль Саудом темою якої була реалізація проекту, який аравійський інвестор впроваджуватиметься на територіях Піщанського та Чечельницького районів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

"Для нашої компанії це - перший крок у розвитку бізнесу на Україні. Ми бачимо позитивні перспективи розвитку бізнесу в вашій країні. Щодо сонячної енергії, то у нас є кампанія-партнер, яка співпрацює з нами в енергетичному секторі і має чимало проектів по сонячній енергетиці. Збудована потужна сонячна електростанція в Марокко. Переконаний, що зможемо реалізувати проект по встановленню сонячних батарей у Вінницькій області", - зазначив Абдулла Аль Сауд.

Для Вінниччини це перший проект, який реалізовуватимуть інвестори з Азії. А загалом наразі в регіоні є 9 компаній із виробництва сонячної енергії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme