UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Оприлюднено перехват розмови Гіві із бойовиками під час боїв під Авдіївкою (ВІДЕО 18+)

У мережі оприлюднили запис перехвату розмови, зроблений українськими військовими під час одного з обстрілів в промисловій зоні Авдіївки

Як повідомляє Стана.ua, на записі зафіксований голос загиблого командира бойовиків "ДНР" Михайла Толстих (Гіві), передає Depo.Донбас.

Повідомляється, що автори аудіо - українські бійці: офіцер, старший лейтенант Богдан Таранін і Тарас Добровольський.

Зазначається, що запис було зроблено в один з близько 180 днів, проведених в промзоні міста Авдіївка.

"Наш 122 аеромобільний батальйон 81 бригади стояв на бойових, а навпроти нас, з боку терористів "ДНР" стояв батальйон Гіві. Запис зроблено хлопцями з нашої другої роти. Ми слухали їхні переговори по рації, наш ротний, легендарний Богдан Таранін, а також багато інших хлопці вели обстріл по ворожих позиціях правіше промзони. Ту частину ми називали "малі дачі", - розповів нам Масі Найєм, командир 2 взводу, 2 роти, 122 окремого аеромобільного батальйону, 81 бригади, який надав ці записи.

За його словами, саме в момент, коли було зроблено запис, у батальйону "Сомалі" був важкий поранений.

"Істеричний надривної голос на звуці належить Гіві. Сам характер спілкування Гіві часто наштовхував нас на думку, що він під якимись наркотиками", - зазначив Найєм.

Нагадаємо, що близько 6-ї ранку 8 лютого в окупованому Донецьку насмерть підірвали ватажка бойовиків "ДНР", командира банди "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві). У "ДНР" вже оголосили, що це диверсія ЗСУ, однак у соцмережах чимало прибічників бойовиків наполягають на тому, що Гіві "зачистили" свої ж.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme