UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті роми утримують в підвалі заручника, - соцмережі

Виноградівець незаконно утримується у підвалі ромської вілли буквально в центрі міста

Про історію з заручником у Виноградові на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив журналіст Василь Горват, пише Depo.Закарпаття.

"Уже тиждень виноградівець Едуард Товт незаконно утримується у підвалі циганської вілли буквально в центрі міста, хоча має власну квартиру за адресою вул. Миру 35. Його жорстоко побили, зламали руку, з його житла винесли все, що мало цінність, меблі, газову плиту. Про це знає чимало людей, до циганської вілли навідувалася поліція, але Едуард залишається в "міцних дружніх обіймах" ромів-господарів", - написав чоловік. Сам заручник ще у підлітковому віці захворів і був визнаний інвалідом.

Є інформація, що ромам Едуард "подарував" квартиру, паспорт, пенсійне посвідчення і картку, на яку перераховується інвалідові пенсія, хоча без участі опікуна хворий не може щось комусь передавати в подарунок.

Справою про викрадення зайнялася поліція, проте Едуард Товт досі не з'явився у себе вдома, в квартирі №39.

Також журналіст зауважив, що виноградівець може втратити і свою квартиру.

"Цього тижня можливий початок розв'язки. Принаймні він мав би повернутися додому. Але якщо його режим життя не привести в порядок, проблеми не зникнуть – і для нього, і для мешканців будинку. У квартирі №39 може поселитися один маленький табір", – йдеться у дописі Василя Горвата.

Наостанок заручник поспілкувався із журналістом і сказав, що роми заставляють його переписати на них квартиру:

"Наступного дня особи ромської національності вже сказали, що він переписав квартиру, а сам чоловік відмовляється повертатися, бо йому у них "добре". Після приходу поліції його вже відпускають в місто, але ночувати вдома не сміє".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme