На Харківщині чоловік ледь не вбив коханку та її брата

У Харківській області чоловік відлупцював співмешканку та поранив ножем її брата

На Харківщині чоловік ледь не вбив кохан…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до Липецького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до обласної клінічної лікарні Харкова доставлений 49-річний мешканець села Борщова з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та грудної клітини і 41-річна мешканка села Глибоке з закритою черепно-мозковою травмою та численними забиттями і переломами.

У скоєнні злочинів був викритий 38-річний мешканець села Глибоке.

За даними поліції, в день злочину постраждала та постраждалий, які виявилися братом та сестрою, разом із затриманим, співмешканцем жінки, розпивали спиртні напої. Коли застілля було в розпалі, між чоловіками виникла сварка, підозрюваний схопив зі столу кухонний ніж та наніс опоненту поранення. Після чого відлупцював кулаками та дерев'яною палицею свою співмешканку. Працівники поліції вилучили речові докази.

Наразі постраждалий прооперований, стан його здоров'я лікарі оцінюють як середньої тяжкості, у жінки стан здоров'я стабільний.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Чоловіку вручене письмове повідомлення про підозру у скоєнні злочинів.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme