Комунальному підприємству "Теплопостачання Одеси" виділять ще 300 млн грн

62 депутати муніципалітету Одеси проголосували за надання підприємству з міського бюджету 150 мільйонів гривень фінансової підтримки. Надалі для КП планують виділити ще 150 мільйонів гривень

Комунальному підприємству "Теплопостачан…

Як передає кореспондент Depo.Одеса, сьогодні депутати міської ради Одеси на XIII сесії VІІ скликання прийняли рішення про виділення для КП "Теплопостачання Одеси" коштів у розмірі 300 мільйонів гривень. Ці кошти передбачаються для розрахунків за енергоносії та їх транспортування, послуги водопостачання і водовідведення, виплати заробітної плати та інше. Також цих грошей будуть проводитися розрахунки за виконані ремонтні роботи підрядними організаціями, придбання пально-мастильних матеріалів та спецтехніки, установку засобів обліку теплової енергії.

Підприємству з бюджету 150 мільйонів гривень фінансової підтримки. Надалі для КП планують виділити ще 150 мільйонів гривень.

"Ухвалення рішення з цього питання спізнюється на років 20-30. З того часу потрібно було займатися аудитом. На жаль, цього не було зроблено. Багато є питань. Постійна фінансова підтримка - це дійсно не вихід з положення", - заявив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme