Відділення поліції №1 у Полтаві очолив Махно

Представили нового керівника заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Чиж та начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела

Відділення поліції №1 у Полтаві очолив М…

Відповідно до наказу Головного управління НП України в Полтавській області очолювати відділення поліції № 1 Полтавського відділу поліції ГУ НП в Полтавській області відтепер буде підполковник поліції Сергій Махно, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу поліції Полтавщини.

Представити нового керівника у підрозділ прибули заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Чиж та начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела.

На першій робочій нараді з особовим складом відділення поліції № 1 міста Полтава новопризначений керівник повідомив, що буде суворо вимагати від усіх кропіткої роботи по розкриттю кожного злочину, який скоюється на території обслуговування, а від працівників сектору превенції чекає налагодження тісної взаємодії з населенням та більш ефективної профілактики правопорушень.

Сергій Махно наголосив, що відділення поліції буде робити все для того, щоб мешканці Київського району міста Полтава почували себе у безпеці.

До цього призначення Сергій Махно обіймав посаду начальника Решетилівського відділення поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme