У Житомирі готуються збирати китайські електробуси

Китайці вивчають потужності житомирського ТТУ 

У Житомирі готуються збирати китайські е…

Представники однієї з найбільших компаній з виробництва електробусів в Китаї "Zhongtong Bus" вивчають потужності житомирського ТТУ для можливості монтажу своєї техніки в Житомирі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Журнал Житомира".

Нещодавно міський голова Сергій Сухомлин відвідував завод "Zhongtong Bus" в місті Ляочен в Китаї і провів переговори з постачання електробусів в Житомир і відкритті їх потужностей в місті.

"Житомир має хороші потужності для можливості запуску лінії складання китайських електробусів компанії" Zhongtong Bus ". Також наше місто має вдале геополітичне розташування, яке зацікавили наших китайських партнерів. Ми плануємо працювати з компанії "Zhongtong Bus" на максимальному рівні і не обмежуватися тільки поставкою електробусів в Житомир ", - сказав Сухомлин.

"Zhongtong Bus" виробляє техніку в діапазоні від 6-метрових легких автобусів до 18-метрових автобусів високого класу, зокрема й гібридні та електричні автобуси. Щорічно "Zhongtong Bus" збільшується свої потужності на 25%.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme