У Кличка хочуть відібрати три земділянки, які орендує посольство Росії

Депутати міськради Києва мають намір розірвати три договори оренди землі, укладених з посольством Російської Федерації в Україні

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу міськради.

"Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування депутати погодили розірвання договору оренди відразу трьох ділянок, які були передані Посольству Російської Федерації в Україні", - йдеться в повідомленні.

Так, йдеться про ділянки на вулиці Спаській, 14 (0,197 га), Спаській, 13-15 (0,3634 га) і на вулиці Борычев струм, 17, 19, 21 (0,3771 га). Вони були передані в оренду на 49 років в 1998 році при сплаті 1 гривні орендної плати в рік.

"Згідно з проектом рішення, юридична причина розірвання договору оренди - не цільове використання земельних ділянок та невиконання умов оренди", - заявляють у міськраді.

У міськраді також зазначають, що згідно з угодою, ці ділянки могли бути використані для будівництва, здачі в суборенду, виступати в якості застави за борговими зобов'язаннями або навіть бути виставлені на продаж.

Тепер відповідний проект рішення буде розглянутий на пленарному засіданні Київради.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme