У Харкові студент руками та ногами "вибивав" з коханої потойбічного духа

Хлопець заявив, що у дівчину вселився дух та його потрібно вигнати

У Харкові студент руками та ногами "виби…

Як передає Depo.Харків, вирок хлопцю 3 лютого ухвалив Фрунзенський районний суд м. Харкова. Засуджений – студент другого курсу Харківського автотранспортного технікуму, мешкає разом з матір'ю, раніше проблем із законом не мав.

Суд встановив, що близько 17:00 27 квітня 2016 року неповнолітній був разом з дівчиною біля проїжджої частини на перехресті Московського проспекту та бульвару Богдана Хмельницького. Між підлітками виникла сварка, під час якої хлопець спочатку вдарив дівчину по обличчю, через що остання отримала перелам носа, а коли вона впала на землю, продовжив бити ногами по тілу та голові. В результаті дівчина отримала закриту черепно-мозкову травму.

На суді неповнолітній провину визнав, але від дачі свідчень відмовився.

Натомість потерпіла розповіла, що наприкінці вересня 2015 року познайомилися з обвинуваченим в соцмережі. У жовтні вони вперше зустрілися, після чого продовжили бачитися.

Після 14 лютого з хлопцем почали відбуватися дивні речі, зокрема, він почав розповідати дівчині історії про примар. 26 квітня 2016 року хлопець повідомив коханій, що в неї вселився дух і його необхідно вигнати. Для цього він покликав її на зустріч.

27 квітня близько 17:00 вони зустрілися біля станції метро. Побачивши дівчину, хлопець розвернувся та пішов у бік залізничних колій, потерпіла пішла слідом.

Через деякий час вони зупинилися і хлопець сказав, що він поставить їй кілька питань, після чого запитав, хто такий Ян, на що вона відповіла, що не знає такого. У цей момент хлопець сказав, що вона йому бреше, та наніс їй удар по обличчю. Хлопець не зупинився та продовжив бити дівчину.

Внаслідок ударів потерпіла на деякий час втратила свідомість, а коли прийшла до тями, хлопець знову почав ставити питання про якогось іншого молодика, і потерпіла почала вигадувати відповіді.

Також зловмисник питав у потерпілої чому вона ходила до ворожок і хотіла його вбити. Через деякий час хлопець підвів дівчину до металевої колонки з водою, де вона відмилася від крові і бруду.

Вдома батьки дівчини викликали їй "швидку" допомогу.

Суд визнав хлопця винним у скоєнні злочину за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.

Також неповнолітній повинен сплатити потерпілій 10 тис. грн у якості моральної компенсації.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme