Школяр з Шостки може "загриміти" за ґрати

15-річний хлопець поцупив портативний телевізор з незачиненої автівки

Школяр з Шостки може "загриміти" за ґрат…

На лінію "102" від 50-річного мешканця Шостки надійшло повідомлення про крадіжку. За словами чоловіка, невідомий зловмисник обікрав його автомобіль, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Як з'ясували правоохоронці, увечері заявник припаркував свій легковик у дворі багатоповерхівки, проте забув закрити двері на ключ. Саме цим і скористався злодій, поцупивши з салону портативний телевізор.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, поліцейські встановили причетність до крадіжки 15-річного місцевого мешканця. Хлопець з цілком порядної, хоча й не повної родини. Проте, це не перша його крадіжка.

Підліток пояснив поліцейським, що викрадений телевізор встиг продати за 50 гривень, а гроші витратити на власні потреби.

Під час проведення перевірки на причетність хлопця до скоєння інших подібних злочинів, правоохоронці встановили, що від рук школяра потерпіла його знайома, у якої він викрав недорогий мобільний телефон.

Наразі у відношення хлопця слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". За скоєне йому загрожує до п'яти років обмеження волі або позбавлення волі на той же строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme