На Росії чоловік з ножем напав на покупця в магазині з криком "за Донбас"

У Санкт-Петербурзі на Росії чоловік з криками "За ополчення Донбасу"порізав ножем покупця у магазині 

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на повідомлення постраждалого та очевидців у соцмережах.

Повідомлялося, що в одному з районів міста п'яний чоловік у місцевому магазинчику напав на покупця і порізав йому вухо.

"По вулиці Косигіна бігає п'яний мужик з ножем, щойно з криком "За ополчення Донбасу" порізав братові моєму вухо в магазинчику на Косигіна 31/3. Худорлявої статури, волосся темне, очі блакитні, зріст близько 180, одягнений в сіро-блакитну куртку в обтяжку, сині джинси, в чорній кепці, на ногах зимові кросівки", - йдеться у повідомленні сестри постраждалого.

Вона зазначила, що на місце викликали поліцію та "швидку". Втім чоловіка й досі не піймали.

Згодом і сам постраждалий - Руслан Божко, розповів у коментарях подробиці пригоди та наслідки поранення, які виявилися набагато серйознішими, ніж повідомлялось раніше.

"Голова зашита, дві колоті рани в спині в області серця зашиті. Проникаючих поранень немає, легені цілі. На щоці шрам залишиться. Три удару в голову залікуємо", - повідомив він.

Він також зазначив, що нападник був зухвалий і вочевидь коїв подібний злочин не вперше, бо за словами потерпілого "стояв біля магазинчику і чекав на жертву".

У коментарях до допису про цю подію, цілком очікувано, розгорілися політичні суперечки. Дісталося усім: і "хохлам", і біженцям, що "панаєхалі". Знайшлися навіть ті, хто впевнений, що це провокація з боку українців, щоб дискредитувати Донбас.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme