UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївцям розповіли, чому закрили басейн "Зоря"

На підприємстві розповідають, що чаша басейну та душові потребують капремонту

Миколаївцям розповіли, чому закрили басе…

Плавбасейн "Зоря" закрили через аварійний стан чаші басейну та душових. Про це йдеться на сайті "Зорі" - "Машпроект", повідомляє Depo.Миколаїв.

Зазначається, що у 2016 році технічні фахівці комплексу провели візуальний огляд та виявили наднормативні руйнування плит перекриття в районі душових і прохідних галерей, що примикають до чаші басейну. Оскільки басейн є об'єктом масового перебування відвідувачів та до нього висувають підвищені експлуатаційні вимоги, для детального обстеження залучили спеціалізовану проектну організацію.

Обстеження підтвердило аварійний стан (IV категорія) окремих несучих і огороджувальних конструкцій в районі плавального басейну та душових на другому поверсі. З 9 грудня минулого року частина будівлі, де розташована чаша басейну і душова, закрита для відвідування. Зазначається, що на сьогодні підприємство підписало договір на виконання проекту капремонту душових і приміщення чаші басейну СК "Зоря". "Після погодження та затвердження даного проекту в державних контролюючих органах, ДП НВКГ "Зоря" - "Машпроект" розпочне капремонт плавбасейну", - йдеться в повідомленні.

Додається, що всі необхідні ресурси для капремонту будівельних конструкцій аварійного та незадовільного стану включені в бюджет "Зоря" - "Машпроект" на 2017 рік.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme