UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житомирські майстри реконструюють тролейбус

Процес ремонту затягується, але оновлений тролейбус обіцяють випустити в рейс у кінці місяця

Житомирські майстри реконструюють тролей…

У Житомирі до кінця місяця планують завершити капітальний ремонт тролейбуса, на що у міській раді виділили мільйон гривень. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Житомир.тудей".

Реконструкція тролейбуса проводиться у депо № 1 ТТУ. Ремонт дещо затягується, адже тролейбус потребує значної модернізації, каже заступник міського голови Дмитро Ткачук.

"Процес ремонту тролейбуса йде, але трохи вибивається із термінів. Ми вже його оглядали, але ще тривають ремонтні роботи у зв'язку з тим, що потрібні суттєві зміни. Тобто терміни здачі тролейбусу дещо затягуються, але я думаю, що вже в цьому місяці ми покажемо його житомирянам. Процес ремонту вже розпочався: тролейбус переварили, тривають роботи по обшивці, електроніці, але поки що він не готовий до експлуатації. Перші та найсуттєвіші зміни – замінити середній майданчик, щоб зробити його низькополим - для візків, людей з вадами опорно-рухового апарату, також заміняться вікна, тобто ряд таких конструктивних змін відбудеться", – пояснив Ткачук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme