Винного в обвалі будинку в центрі Києва посадили під домашній арешт

Голосіївський райсуд Києва обрав підозрюваному у кримінальному провадженні за фактом обвалу будинку на вулиці Б. Хмельницького запобіжний захід у вигляді домашнього арешту

Відповідне рішення суд прийняв 6 лютого, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"Згідно з ухвалою, підозрюваному заборонено покидати своє помешкання в нічний час – із 22 години вечора до 6 ранку. Крім того, суд поклав на 50-річного підозрюваного інші процесуальні обов'язки", - йдеться в повідомленні.

Чоловіку інкримінується ч. 3 ст. 270-1 (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства, що спричинило загибель людей) та ч. 2 ст. 298 (умисне незаконне знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини) КК України.

Нагадаємо, прокуратура Києва оголосила про підозру виконробу,який керував будроботами в будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14 в центрі Києва, що призвели до обвалу перекриття і загибелі 2 людей 25 лютого 2016 року.

25 лютого 2016 року в аварійному будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14 обвалились перекриття з 4 по 1 поверх. Під завалами опинились будівельники.

Вранці 27 лютого з-під завалів на вулиці Богдана Хмельницького вилучили тіла 2 загиблих чоловіків.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme