В Сумах водій збив 19-річну дівчину та втік

Постраждала переходила дорогу по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора

В Сумах водій збив 19-річну дівчину та в…

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП з потерпілими на перехресті вулиць Реміснича – Металургів. На місці події охоронці порядку встановили, що водій, керуючи автомобілем Daewoo "Lanos", допустив наїзд на 19-річну жінку, яка, за попередніми даними, переходила проїжджу частину по пішохідному переходу на дозволяючий сигнал світлофора. Після чого невідомий залишив місце події, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сум.

Потерпілу забрала до лікарні карета швидкої медичної допомоги з діагнозом – забій коліна та голені. Опитавши свідків події, полісмени встановили номерні знаки автівки, яка залишила місце автопригоди.

Наступного дня, на вулиці Горького, патрульні зупинили Daewoo "Lanos", який рухався без ввімкненого світла фар. Як з'ясувалося, це була автівка, яка залишила місце ДТП на перехресті вулиць Реміснича – Металургів.

51-річний чоловік, який перебував за кермом, не мав жодних документів. У вчиненні автопригоди він зізнався.

Полісмени винесли йому постанову за статтею 126 (керування без відповідних документів) КУпАП та доставили громадянина до Сумського відділку поліції для допиту слідчим.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme