В Сумах палав колишній дитячий табір

Ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи

В Сумах палав колишній дитячий табір…

До Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння двоповерхової будівлі, що не експлуатується, на території колишнього дитячого табору в урочищі Копківщині у Сумах. Загоряння виявили запізно, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Сумській області.

Після прибуття вогнеборці встановили, що вогонь охопив дах на значній площі, а всередині споруди горіло сміття. Було вирішено залучити додаткові сили та засоби оперативно-рятувальної служби області. Гасіння ускладнювали особливості розміщення будівлі, яка розташована на пагорбі. Для безперебійної подачі води автоцистерни довелося дозаправляти від пожежного гідранта, розташованого на відстані 3 км від осередку горіння.

Пожежу було локалізовано та ліквідовано. Усього на гасіння було залучено 16 чоловік особового складу та п'ять одиниць техніки.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю по всій площі (200 кв. м), сходи, вікна. Полум'ям пошкоджено перекриття між першим і другим поверхом будівлі на площі 200 кв. м.

За попередніми висновками фахівців, ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme