У Слов'янську молодики відсидять 5 років за ґратами за антиукраїнські заклики у соцмережі

Слов'янський міськрайонний суд присудив посадити за ґрати на 5 років двох мешканців Донеччини за антиукраїнські заклики у соцмережі

Як повідомляє прокуратура Донецької області, суд визнав їх винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України), передає Depo.Донбас.

"Під час судових слухань встановлено, що наприкінці лютого 2014 року двоє мешканців Слов'янського району, 1993 та 1994 років народження, створили у соціальній мережі "Вконтакте" декілька груп.

"Переслідуючи мету змінити територію меж та державного кордону України та здійснюючи інформаційну підтримку терористичних організації "ДНР" та "ЛНР", вони почали розміщувати у створених групах матеріали антиукраїнського характеру. Злочинну діяльність фігурантів було припинено у квітні 2015 року співробітниками СБУ. За клопотанням прокуратури їх заарештували", - йдеться у повідомленні.

"Зазначається, що у суді чоловіки своєї провини не визнали, але державним обвинуваченням, яке підтримувала прокуратура Донецької області, повністю доведено їх провину у скоєному злочині.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme