Під Харковом спіймали любителів зайців

У Харківській області правоохоронці затримали браконьєрів

Під Харковом спіймали любителів зайців…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, під час патрулювання території правоохоронці поблизу села Миколаївка побачили на автодорозі одягнених у камуфляж двох невідомих чоловіків, у яких в руках знаходилися мисливські рушниці.

За відомостями поліції, 41 та 48-річні мешканці Харкова приїхали на полювання, дозволу на нього у них не було, чоловіки мали тільки дозволи на мисливські рушниці.

У автомобілі, який стояв на узбіччі, знаходився у нетверезому стані 54-річний громадянин, а також були виявлені дві заячі тушки.

Патрульними були складені адміністративні протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ч. 2 ст. 85 (порушення правил використання об'єктів тваринного світу) КУпАП.

Затриманих доставили до Первомайського ВП, автомобіль помістили на штрафмайданчик, рушниці вилучили. Згідно зі статтями КУпАП чоловікам загрожують штрафи.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme