UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ордени і медалі отримали артилеристи на Тернопільщині

22 армійці наголоджені за самовіддану службу у зоні АТО під час 3-ї хвилі мобілізації

 

Ордени і медалі отримали артилеристи на…

Ордени та медалі отримали військові 44 окремої артилерійської бригади, які несли службу у зоні АТО під час 3-ї хвилі мобілізації, повідомляє Depo.Хмельницький.

На плацу Тернопільської окремої артилерійської бригади урочисто вишикувався особового складу з нагоди вручення відзнак військовослужбовцям.

22 державні нагороди, серед них медалі "За військову службу Україні" та ордени "За мужність" ІІІ ступеня відповідно до Указу Президента України отримали артилеристи.

Вітали мужніх захисників голова Тернопільської ОДА Степан Барна та т.в.о. командира окремої артилерійської бригади полковник Валентин Козловець. Звучали слова подяки за службу та патріотичне ставлення до виконання свого громадянського обов'язку.

Багато хто зі списку нагороджених наразі в АТО, продовжує виконувати визначені завдання у підрозділах.

Всі військові на плацу колоною пройшли рівняючись на нагороджених. Команда струнко та військове привітання створило атмосферу братьскої поваги тим, хто не зламавшись вистояв і переміг.

У знак пошани й пам'яті присутні ветерани підійшли до пам'ятника загиблим побратимам артилерійської бригади, поклали квіти, помолились та запалили свічку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme