UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Від Симчишина вимагають не підвищувати тарифи на проїзд

Громадська рада при виконавчому комітеті Хмельницької міськради вважає підняття вартості проїзду на пасажирські перевезення не обгрунтованим

Від Симчишина вимагають не підвищувати т…

Громадська рада написала меру Олександру Симчишину лист з вимогою не піднімати вартість проїзду у громадському транспорті, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Активісти виклали лист у соцмережі.

"У вказаних розрахунках ФОП Мішина та ТОВ "Хмельницьке таксі" зазначена велика кількість пасажирів з пільговим проїздом (маршрути №№ 21, 22 – кожен сьомий пасажир; №12У – кожен другий; №12 – кожен третій), що є завищеним, оскільки приватні перевізники досить часто взагалі відмовляють у проїзді пільговикам. Тому необхідним є проведення незалежної економічної експертизи зазначених розрахунків", – вважає Громадська рада.

Нагадали міському голові й передвиборну обіцянку щодо проведння транспортної реформи, однак до цього часу відбулось лише збільшення вартості проїзду у 2016 році.

На думку громадськості, запропоноване підняття проїзду у маршрутних таксі та автобусах – до 4,5 грн і тролейбусах – до 2,5 грн є необгрунтованим.

"Поряд з тим не ліквідована корупційна блокова система, не запроваджена прозора система обрахунку собівартості тарифу, якість послуг перевезення пасажирів не покращується. Натомість в черговий раз здійснюється спроба підвищення вартості проїзду, що стане тягарем для бюджету більшості збіднілих хмельничан", – наголошується у листі до Симчишина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme