Налякані Авдіївкою: Бойовиків "ДНР" виловлюють по вулицях, аби не повтікали

Путінським наймитам заборонено лишати підрозділи, за їхніми позиціями стоять загороджувальні загони

Внаслідок активізації бойових дій на окупованій частині Донбасу і, зокрема, після обстрілів Авдіївки бойовиків так званого "ДНР", які перебувають поза межами їхніх підрозділів, затримують, транспорт арештовують, повідомляють джерела Depo.Донбас.

Зокрема, в так званій "1 АК" видано наказ про заборону залишати підрозділи, особливо першого ешелону. За позиціями бойовиків стоять загороджувальні загони від "комендатур" та "республіканської гвардії", сформовані з чеченських та інших "неслов'янських" наймитів, а також з числа "Нацгвардії" Росії.

"Всіх, хто перебуває за межами частин заарештовують, транспорт затримують, за непокору – застосування зброї без попередження", - повідомляють джерела.

За їхніми словами, такі заходи спричинені тим, що після активізації військових дій і, зокрема, атаки на Авдіївку, "п'ятнадцятитисячники" (місцеві, які пішли служити за гроші) "побігли".

Разом з тим, в середовищі підрозділів "1 АК" зростає незадоволення через такий стан справ, особливо це стосується 9 ОШМСП МП, який погрожує розгорнути зброю проти загород загонів. В 11 ОМСП всі командири замінені на кадрових російських військових, морально-психологічний стан особового складу низький, спостерігаються панічні настрої.

Також повідомляється, що наразі закрито виїзд на Новоазовськ, військових затримують, військовий транспорт заарештовують. Ходять чутки, що після 21:00 авто будуть просто розстрілювати.

Нагадаємо, напередодні вночі в сусідньму квазідержавному утворенні, так званому "ЛНР", в центрі Луганська був підірваний автомобіль "начальника управління Народної міліції" Олега Анащенка. За словами джерел Depo.Донбас, разом з "народним міліціонером" загинув водій, від самого Анащенка лишилися "тільки ноги". бойовики традиційно звалюватимуть це на міфічні, але всемогутні "українські ДРГ", проте ліквідація чергового ватажка викликана виключно внутрішніми розборками підконтрольних Кремлю бойовиків.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme