UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Запоріжжі волейболістки "Орбіти" програли чемпіонкам України южненському "Хіміку"— 1:3

"Золоті" та "срібні" призерки минулого чемпіонату Суперліги зустрілися 2 лютого у Запоріжжі в рамках 9 туру, щоб з'ясувати, хто з них наразі найкращий

У Запоріжжі волейболістки "Орбіти" прогр…

Як повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя, незважаючи на те, що з фінансових причин із "Орбіти-ЗНУ" влітку пішли лідери команди, а потужний "Хімик" майже зберіг чемпіонський склад, на паркеті ЗНУ точилися рівна боротьба.

Здалося, що головний тренер "Орбіти" Ірина Коміссарова змогла надихнути у своїх гравчинь впевненості. Запорізькі дівчати у першій партії діяли так розкуто та гармонійно (як в захисті, так й в атаці), що самовпевнені "хімічки" (у 16 іграх цього чемпіонату дівчат з Южного виграли 48 партій проти 1-ї випадкової невдачі) розгубилися. Лише під кінець партії гості зуміли скоротити рахунок, але запоріжанки впевнено довели свою перемогу у першій партії - 25:22.

На жаль, друга партія була відзеркаленням першої: запорізькі красуні розгубилися після потужного старту "Хімика" та вже не могли наздогнати гостей - 20:25. Здавалось, у третій партії запоріжанки змогуть переломити хід поєдинок на свою користь. Рівна гра точилася на майданчику, але господарки допускали необов'язкові помилки: то подача в сітку, то м'ч після нашої подачи по-зрадницьки пирне за лінію майданчику. Ці невелички помилки дозволили гравчиням із Одеської області схилити шальки терезів на свій бік у третій партії - 25:17.

Четверта партія нагадувала гойдалки: то запоріжанки виходили вперед у рахунку, то їх залишали позаду гості. Але більш досвідчені та фізично краще підготовлені гравчині южненського "Хіміку" наприкінці все ж додавили запорізьких волейболісток - 25:20.

Отже, ВК "Орбіта-ЗНУ" хоча й дали справжній бій чемпіонкам та беззаперечним лідерам цього чемпіонату Суперліги, але програли - 1:3. Незважаючи на поразку, запоріжанки своєю грою довели, що рухаються у вірному напрямку. Оплески глядачів, які повністю заповнили трибуни спортзалу ЗНУ (а це понад 200 глядачів), тому підтвердження.

Як повідомила кореспонденту порталу Depo.Запоріжжя після матчу головний тренер ВК "Орбіта-ЗНУ" Ірина Коміссарова, грою своїх вихованок вона задоволена, але не рахунком.

"Особливо сподобалась гра нашіх дівчат у першій партії, коли вони перегравали суперниць у всіх компонентах, - заявила Ірина Коміссарова. - Але гравчині "Хіміку" недарма чемпіонки - у наступних партіях вони підтвердили свій клас. Вважаю, що причина поразки у психологічному стані. Все ж наші дівчати десь побоювались суперниць. Що ж, будемо працювати - завтра ще одна ігра з "Хімиком".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme