У школи Львівщини прийшло "Олімпійське лелеченя"

Метою заходу є виховання школярів Львівщини на гуманітарних цінностях олімпійського руху

У школах Львівської області розпочалась активна фаза проведення попередніх етапів Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей шкільного віку "Олімпійське лелеченя". Про це повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, пише Depo.Львів.

У цьому навчальному році до Положення про проведення заходу внесено певні зміни. Відповідно до них, участь в обласному етапі змагань братимуть збірні команди навчального закладу у склада учнів віком 12-14 років (народжених у період з 1.10.2002 до 31.12.2005), сформованих у команду з 13 осіб, з яких 6 дівчат та 6 хлопчиків (не менше ніж по 1 хлопцю та по 1 дівчині кожного віку 12, 13, 14 років) та вчителя фізичного виховання навчального закладу.

Детальніше з положенням про змагання та іншою інформацією можна ознайомитись на сайті відділення НОК України у Львівській області у розділі "Олімпійське лелеченя".

Обласний етап спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя" за участю кращих шкільних команд з усіх районів, міст обласного значення та об'єднаних територіальних громад Львівщини планується провести в квітні-травні 2017 року.

Зазначимо, що метою заходу є виховання школярів Львівщини на гуманітарних цінностях олімпійського руху – дружби, взаємоповаги, благородства, формування у них навичок і культури ведення здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, організації змістовного дозвілля.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme