У Полтаві викрили порно-студію, де педофіл знімав неповнолітніх

Для порнофільмів 57-річний чоловік підшукував неповнолітніх "акторок", переважно з неблагополучних сімей

У Полтаві викрили порно-студію, де педоф…

Працівники відділу протидії торгівлі людьми встановили, що через соціальні мережі 57-річний житель Полтави пропонував дівчатам 11-17 років зніматися в онлайн-порнофільмах. "Жертв" обирав переважно з малозабезпечених або неблагополучних родин, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Зйомки відбувалися у приватній квартирі чоловіка та супроводжувались відео та фото.

Під час обшуку, правоохоронці вилучили з помешкання педофіла ноутбук, системний блок, жорсткі та DVD-диски, чисельні журнали та фотографії порнографічного змісту. Окрім того, в квартирі знайшли ніж, зовні схожий на холодну зброю.

Відеокамери були розташовані по всій квартирі: в кімнаті, на кухні і навіть в туалеті. Відредаговані відео- та фотоматеріали порнографічного характеру чоловік розповсюджував через Інтернет.

За попередніми даними, розбещенню було піддано близько 10-15 підлітків, які проживають в різних районах Полтавської області. За участь у створенні порнофільмів вони отримували від трьох до десяти тисяч гривень.

Наразі тривають допити свідків та встановлюються потерпілі. Вирішується питання щодо кваліфікації інших правопорушень та обрання запобіжного заходу.

За виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні порнографії, законом передбачено від п'яти до десяти років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme