UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві судитимуть херсонця, через якого загинула сім'я

31 січня обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті

У Миколаєві судитимуть херсонця, через я…

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно водія "BMW", через якого загинула сім'я з трьох чоловік поблизу села Половинки. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Наразі завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди,коли водій автомобіля "BMW-328", мешканець Херсонської області, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем "ЗАЗ 1102", в якому знаходилось шестеро пасажирів, з яких троє дітей віком від 4 до 10 років.

Наслідки зіткнення виявилися трагічними. Унаслідок автопригоди загинула сім'я з трьох чоловік з Березанського району – водій та пасажири автомобіля "ЗАЗ 1102" - мати і 4-річна дівчинка. Ще трьох пасажирів автомобілю – жінку та двоє дітей з чисельними травмами госпіталізовано до лікарні.

Того ж дня, відповідно до вимог ст.208 КПК України, водія автомобілю "BMW-328" затримано та за погодженням з процесуальним керівником повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей). Санкція за цією статтею передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.). Висновком проведеної автотехнічної експертизи підтверджено наявність вини в діях водія "BMW". 31 січня обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася 10 листопада на 114 км автодороги М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ", поблизу с. Половинки Миколаївського району.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme