UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Що покажуть вінничанам на "Вечорах французького кіно"

Щорічний фестиваль найгучніших французьких кінопрем'єр знову запрошує переглянути колекцію фільмів

Сьогодні, 3 лютого, у вінницькому кінотеатрі "Родина" стартує фестиваль "Вечори французького кіно", передає кореспондент Depo.Вінниця.

За традицією, колекцію нових та найкращих французьких фільмів представляють Посольство Франції в Україні, Французький Інститут в Україні й компанія "Артхаус Трафік". Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Кіноогляд відкривається мелодрамою "Ілюзія кохання", яка нещодавно була номінована на кінопремію "Сезар" у восьми категоріях. На "Сезар" номінується іще один учасник програми фестивалю – "Червона черепаха" Міхаеля Дюдока де Віта, яка претендує на звання найкращої анімаційної картини. А стрічка Асгар Фархаді "Комівояжер", яка також представлена у програмі фестивалю, побореться за "Оскар" у номінації Найкращий фільм іноземною мовою.

До програми "Вечорів французького кіно" увійшли також "Прекрасні дні в Аранхуесі" – нова робота Віма Вендерса, яка була представлена ​​у конкурсній програмі Венеційського кінофестивалю, а також "Вічність" оскарівського номінанта Чаня Анг Хунга, де головні ролі виконали Одрі Тоту, Мелані Лоран і Береніс Бежо.

Всього в рамках фестивалю вінничани побачать п'ять фільмів з 3 по 7 лютого. Початок сеансів о 20:00. Вартість квитка – 20 грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme