Рятувальники із Буковини повернулися додому із зони АТО

Працівники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення проводили роботи з обстеження та розмінування території від вибухонебезпечних предметів

Рятувальники із Буковини повернулися дод…

Як передає Depo.Одеса із посиланням на прес-службу Управління ДСНС України у Чернівецькій області, що вчора, 2 лютого, п'ятеро працівників Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області повернулися із зони АТО, де виконували завдання за призначенням.

Фахівці піротехнічної групи з 11 грудня 2016 року перебували в місті Сєвєродонецьк Луганської області, де проводили роботи з обстеження та розмінування території від вибухонебезпечних предметів.

По прибутті рятувальників зустрів перший заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Андрій Мамавко. Андрій Анатолійович подякував піротехнікам за сумлінне виконання ними своїх службових обов'язків та зазначив, що радий бачити їх всіх живими та здоровими. На даний час працівникам піротехнічної групи надано відпустку, після чого вони приступлять до виконання своєї повсякденної роботи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme