UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські зловили злодія, що викрав гроші з банківської картки

Нетішинця, як з'ясувалося, обікрав його ж колега по роботі

Поліцейські зловили злодія, що викрав гр…

Поліцейські Білогірщини зловили злодія, що зняв гроші з банківської картки свого колеги, повідомляє Depo.Хмельницький.

До Білогірського відділення поліції звернувся 28-річний житель Нетішина із заявою про те, що в період з 22 грудня 2016 року невідома особа зняла з його кредитної картки 7600 гривень. Про це потерпілий дізнався, коли до нього зателефонували працівники банку і повідомили, що потрібно погасити заборгованість.

"В коло підозрюваних потрапив колега заявника, з яким вони працювали в охороні на одному з елеваторів. Але потерпілий знав тільки його ім'я. Проте завдяки оперативності працівників Білогірського відділення поліції особу зловмисника вдалося встановити впродовж кількох годин, - розповідають правоохоронці. - Його причетність до вчинення злочину підтвердило відео з банкомату."

Підозрюваним виявився 19-річний житель селища Понінка Полонського району.

"Під час спільних чергувань зловмисник неодноразово просив у потерпілого мобільний телефон, щоб зателефонувати рідним. Після одного з таких дзвінків він натрапив на записані в телефоні пін-коди до банківських карток, - деталізують в прес-службі ГУ НП області. - Молодик запам'ятав набір цифр і під час наступного чергування непомітно витяг з куртки колеги кредитну картку, а після зміни зняв у найближчому банкоматі найбільшу допустиму суму - 7600 гривень. А під час наступного чергування зловмисник так само непомітно повернув картку на місце."

Свою вину молодик визнав і сказав, що гроші йому були потрібні для відзначення новорічних свят.

Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 - крадіжка Кримінального кодексу України.

Тепер його чекає покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт або позбавлення волі до 3 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme