UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Плювок гравцю МБК "Миколаїв" на матчі із "Запоріжжям" коштуватиме 5 тисяч

Трьох суддів матчу, а також комісара гри тимчасово відсторонили від суддівства за велику кількість помилок 

Плювок гравцю МБК "Миколаїв" на матчі із…

Директорат чемпіонату України розглянув резонансні моменти в поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч "Миколаїв" - "Запоріжжя-ZOG" 28 січня. Миколаївський гравець, а також суддя матчу "заробили" покарання. Про це йдеться на сайті Федерації баскетболу України, повідомляє Depo.Миколаїв.

Зауважимо, що "Миколаїв" в домашньому матчі відіграв 20-очкове відставання у "Запоріжжя-ZOG". Проте це завершилося скандалом: у кінцівці форвард "корабелів" Денис Іванов плюнув в суперника Павла Буренка, чим спровокував невелику сутичку. Але така провокація дозволила вирвати "Миколаєву" перемогу.

У ФБУ поведінку Іванова визнали кричущою, брутальною, неспортивною та недостойною. "Керуючись ст.ст. 1, 3, 45, 46, 50 "Правил проведення XХVІ Чемпіонату та Кубку України з баскетболу серед чоловічих команд сезону 2016/2017", директорат чемпіонату України застосував до порушника санкцію в вигляді сплати грошового внеску в розмірі 5 000 грн", - повідомляє ФБУ.

У випадку несплати внеску Іванова не допустять до поєдинку FreezeOil Кубка України "Хімік" - "Миколаїв" 5 лютого та до наступних поєдинків Суперліги Парі-Матч до фактичної сплати. Також застосовано санкції до суддівської бригади матчу "Миколаїв" - "Запоріжжя-ZOG". Суддів гри Сергія Защука (старший суддя), Володимира Пед'єва та Андрія Бабика за неякісне суддівство з великою кількістю помилок, а саме 14, невірну трактовку деяких ключових моментів кінцівки гри відсторонили від суддівства ігор чемпіонату та Кубка України на період з 1 по 28 лютого включно. Комісара цієї гри Юрія Соболєва за необ'єктивну характеристику роботи суддів у "Звіті комісара" відсторонили від суддівства ігор чемпіонату та Кубку України на період з 1 по 14 лютого включно.

Нагадаємо, миколаївські баскетболісти "вирвали" перемогу у "Запоріжжя".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme