UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донбасі затримали вбивцю з Хмельниччини

Жінка, що вбила бабусю, 16 років переховувалася аід правоохоронців

На Донбасі затримали вбивцю з Хмельниччи…

Жінку-вбивцю поліцейські затримали, приїхавши на сімейну сварку, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ГУ НП в Хмельницькій області.

"У 2000 році, позбавивши життя бабусю, жінка виїхала з міста і останні 13 років жила у Маріуполі. Саме тут вона зустріла свого чоловіка і сподівалася розпочати нове життя,"- розповідають поліцейські.

До поліції надійшло повідомлення, що у квартирі багатоповерхівки - сварка. Під час встановленням особи власника помешкання проблем не виникло, а ось його цивільна дружина розгубилася та почала називатися різними іменами. Документів при собі вона не мала. Для з'ясування анкетних даних її доправили до місцевого відділу поліції.

"Перевіривши її за наявними у поліцейських базами даних стала зрозуміла дивна поведінка затриманої - вже 16 років її розшукують поліцейські Хмельниччини за вчинення особливо тяжкого злочину, - кажуть маріупольські копи. - З метою блокування виїзду зловмисниці за межі країни у 2009 році її було оголошено у міжнародний розшук."

Жінка зізналася, що живе у Маріуполі останні 13 років, 7 з них вона провела у цивільному шлюбі з місцевим мешканцем та разом пара виховує її 13-річну доньку.

Про події 2000 року згадує неохоче. Того дня, вона разом з двома своїми знайомими планувала наживитися на смерті жінки з Хмельниччини. Разом вони потрапили до її хату, власницю задушили за допомогою дроту, але в приміщенні не знайшли нічого цінного. Суд їй не обрав запобіжного заходу, пов'язаного з позбавленням волі, тому під час досудового розслідування фігурантка втекла.

Наразі правоохоронці зв'язалися з колегами - ініціаторами розшуку і найближчим часом її повернуть на батьківщину для продовження слідчих дій за кримінальним провадженням, відкритим за ч.1 ст.115 - умисне вбивство Кримінального кодексу України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme