Ходаковський повідомив, що в "ДНР" його оголосили ворогом "республіки"

Так званий екс-голова "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський повідомив, що влада "ДНР" його оголосила ворогом "республіки"

Про це він написав у статті для одного з проросійських сайтів, передає Depo.Донбас.

Вчора мені повідомили, що один з радників глави, посилаючись на якогось чиновника з Москви - не стану називати прізвища, тому що інформація не перевірена, і може виявитися неправдою, - озвучив список "ворогів республіки", куди увійшли я, Безлер (Ігор Безлер - екс-комендант Горлівки, втік на Росію - ред.) і Лягін (Роман Лягін екс-голова "ЦИК "ДНР", втік з окупованої Донеччини - ред.)" - написав Ходаковський.

Він зазначив, що озвучив цю інформацію апаратникам і функціонерам, "щоб вони не надумали з нами спілкуватися".

"Виходячи з цього, прошу добровільно виписатися з моїх друзів всіх, хто знайомий з цим "формуляром", щоб уникнути гонінь і переслідувань. Що ж, я дійсно ворог "республіки" в такому її виконанні, тут він не перебільшив", - зазначив Ходаковський.

Нагадаємо, екс-голова "ЦИК "ДНР" Роман Лягін розповів про тортури, яким його піддали під час арешту в "ДНР". Зрозуміло, що Лягін залишив Донеччину. Він критикує митницю між "ДНР" і "ЛНР", а також називає Захарченка "курячим послідом".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme