З Авдіївки евакуйовано 132 мешканця, у тому числі 70 дітей

З Авдіївки Донецької області евакуйовано 132 мирних жителя, у тому числі 70 дітей

З Авдіївки евакуйовано 132 мешканця, у т…

Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

Згідно з повідомленням, 20 людей з будинку престарілих евакуйовані до міста Білецьке Добропільського району, 86 осіб (з них 62 дітей) розміщені в пансіонатах "Перлина Донеччини" і "Смарагдове містечко" в м. Святогірськ Слов'янського району, 11 осіб (з них 4 дітей) спрямовані м. Маріуполь. Крім того, 13 осіб (з них 3 дітей) вивезені капеланом церкви "Добра новина" в м. Покровськ, а 2 (з них 1 дитина) в м. Костянтинівка.

Також ДержНС інформує про функціонування 1 пункту життєзабезпечення (7 наметів ДержНС, 1 - від благодійної організації), 3 стаціонарних пунктів обігріву, які звернулося понад 3200 осіб, забезпечено харчування на 3 польових кухнях. Температура повітря в місті складає 7 градусів морозу.

Ситуація в Авдіївці нестабільна, чутися поодинокі вибухи з важкого озброєння. Годину тому таких вибухів було близько 6 штук.

Нагадаємо, щодо обстановки в Авдіївці: світла немає, вода -тільки холодна, деякі магазини працюють. В наметовому містечку можна зігрітися, попити чай, каву, отримати їжу і гігієнічні набори. Наметове містечко працює цілодобово.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme