UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В "Меркурії" відгримів "теплий" ювілейний концерт Секретарьова

Незважаючи на мороз за вікнами гостинного тур-клубу "Меркурій", дружня зустріч на честь дня народження філософа, лірика, математика, краєзнавця, і просто мудрої людини, вийшла дуже теплою

В "Меркурії" відгримів "теплий" ювілейни…

На імпровізованому концерті на честь ювілею маестро зібрались всі, кому небайдужа культура вінницького краю у найширшому сенсі слова: музиканти, поети, митці різного віку і таланту. Всіх їх об'єднує повага та шана до багатогранного таланту ювіляра, передає кореспондет Depo.Вінниця.

Пану Секретарьову дарували рими і мотиви, сувеніри і квіти, імпровізували з ним та про нього. Нові вірші, переспіви улюблених пісень та цілі музичні інтермедії, що спонтанно народжувались біля сцени, свою гармонією склали святкову атмосферу вечору. Надзвичайно цікаво було чути пояснення до віршів та пісень, розповіді про те, що (а також хто і де) надихнуло на їх написання.

Музикували та вітали серед інших Володимир Войчишин (гітара), Олег Прокопчук (гітара), Дмитро Пауткін (клавіші), Юрій Харченко (труба), Сергій Асафатов (гітара) та Дмитро Кошельник (флейта), Олександр Больменко (вокал), Сергій Белозьоров (гітара), Віктор Байрак (губна гармоніка) та багато інших. Найбільше всіх розчулили маленькі онучки пана Секретарьова, які також музично привітали свого дідуся.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme