Тимчук: Росіяни в ОБСЄ допомагають бойовикам приховувати заборонене озброєння

Представники від Росії в ОБСЄ допомагають окупантам своєчасно приховати місця зосередження забороненого Мінськими домовленостями озброєння і техніки бойовиків поблизу лінії фронту

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат, голова "Інформаційного спротву" Дмитро Тимчук, передає Depo.Донбас.

За його даними, представники від Росії в ОБСЄ в разі інспекцій СММ ОБСЄ попереджають окупантів вчасно призупинити обстріли позицій Збройних Сил України та населених пунктів.

"З цією метою вони постійно інформують російське командування "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" про майбутні візити Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в зони їх відповідальності", - повідомляє Тимчук.

"У зв'язку з недавнім перебуванням заступника глави СММ ОБСЄ в Україні Александра Хуга на ділянках відповідальності "11 омсп", "7 омсбр" і "3 омсбр", командувач "1-го армійського корпусу ДНР" віддав наказ на тимчасове припинення вогню; на шляху проходження представників СММ ОБСЄ були виставлені додаткові патрулі, а також помилкові знаки про замінований місцевості, щоб виключити проникнення представників ОБСЄ в місця зосередження озброєння і військової техніки", - додав Тимчук.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme