Сумським АТОвцям виплатять одноразову матеріальну допомогу

Кошти отримають демобілізовані бійці

Сумським АТОвцям виплатять одноразову ма…

У департаменті соціального захисту населення повідомляють, що виплати будуть здійснюватися особам, які мають зареєстроване місце проживання в місті Суми, пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги учаснику АТО необхідно звернутися до департаменту соціального захисту населення із заявою, до якої додати такі документи: інформацію про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі, копії (з пред'явленням оригіналів) паспорту, реєстраційного номеру облікової картки платника податків, витягу з наказу про звільнення з військової служби, військового квитка, довідки про безпосередню участь в антитерористичній операції, документ, що підтверджує реєстрацію місця проживання у Сумах.

Крім того, департамент продовжує надання одноразової матеріальної допомоги учасникам АТО, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та отримали захворювання, поранення, контузії, каліцтва, тощо під час безпосередньої участі в АТО, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах АТО у період її проведення.

Така допомога виплачується особам, які на момент участі в АТО мали та зараз мають зареєстроване місце проживання в Сумах. Допомога виплачується одноразово у розмірі 8 тис. грн.

Учаснику АТО, який має право на отримання зазначеної допомоги, необхідно звернутися до департаменту соціального захисту населення із заявою, до якої додати наступні документи: копії (з пред'явленням оригіналів) паспорта, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків, довідку, висновок або інший медичний документ, які підтверджують, що захворювання, поранення, контузію, каліцтво, тощо було отримано у зв'язку з участю в АТО; документ, що підтверджує реєстрацію місця проживання учасника АТО або добровольця в місті Суми; інформацію про особовий рахунок, відкритий в уповноваженій банківській установі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme