Харківська ОДА відправить гуманітарну допомогу до Авдіївки

На Донеччину надішлють електрогенератори, теплові гармати, мобільні прилади для освітлення, паливо, медикаменти й теплі речі

Харківська ОДА відправить гуманітарну до…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, в області створено оперативний штаб для надання допомоги мешканцям Авдіївки.

За відомостями ОДА, питання формування гуманітарного вантажу, який відправлять до постраждалого населеного пункту, та можливого прийому переселенців розглянули на засіданні штабу сьогодні, 1 лютого.

Перший гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки з Харкова планують відправити вже у найближчі кілька годин.

"Ми готові надати пересувні електростанції, дизельне паливо та бензин. Також до складу вантажу будуть включені кошти для надання медичної допомоги, теплий одяг для дорослих і дітей", - повідомив перший заступник голови Харківської ОДА Марк Беккер.

Він зазначив, що на даний момент усі служби області, департаменти та управління ХОДА та райдержадміністрації відпрацьовують питання, що пов'язані з можливим розміщенням переселенців з Авдіївки.

"Ще вчора ми отримали від усіх глав районних держадміністрацій відповідні адреси та кількість місць, які можна надати для переселенців, і сформували відповідні списки", - повідомив Беккер.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme