UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Німецькі вболівальники шаленіють від запорізького ГК "Мотор"

На зборах у Німеччині запорізька команда зіграла п'ять безпрограшних поєдинків - клуб набирає популярності серед німецьких вболівальників

Про це заявив головний тренер ГК "Мотор" Микола Степанець, повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на офіційний сайт клубу.

Суперниками ГК "Мотор" на німецьких зборах стали клуби Бундесліги. Спочатку команда Миколи Степанця обіграла ГК "Ерланген", а потім "Кобург". Після цього моторів ці здобули ще три перемоги. Протистояння з "Фризенхаймом" виграли 40:35, за німецький "Штутгарт" були сильнішими – 31:25, а четверту команду Бундесліги "Римпарер Вольфе" здолали 28:26.

Причому запорізький клуб набирає популярності серед німецьких вболівальників. "На наші матчі приходить багато глядачів. Під час матчу проти "Римпарера" в залі був такий шум, що неможливо було докричатися до гравців. "Мотор" гарно приймають як команду Ліги чемпіонів. Нас знають в Німеччині, запитують про можливість нашої участі у турнірах", - зазначив головний тренер ГК "Мотор" Микола Степанець. При цьому керманич запоріжців відзначив і те, що німецькі судді намагаються допомагати своїм землякам, тож всі матчі відбуваються у запеклій боротьбі. Попереду у моторівців ще два поєдинки у Німеччині – вже сьогодні о 20:00 гратимуть із чинним чемпіоном Кубку ЄГФ "Фріш Ауф Геппінген", а завтра, 1 лютого, поміряються силами із ГК "Балінген".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme