UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ужгородці подають до суду через травми, отримані на слизьких тротуарах

До травмпункту Ужгородської міської лікарні за місяць звернулося майже дві сотні пацієнтів з твавмами серез ожеледицю

Ужгородці подають до суду через травми,…

Понад 180 пацієнтів. Така кількість людей уже звернулася в січні до травмпункту Ужгородської міської лікарні. Усе - через ожеледицю, йдеться у сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття. Загалом за перший місяць 2017 року в закладі зафіксували понад 1 100 потерпілих з різними травмами.

Попри невелику кількість травмованих через ожеледицю, потерпілі все ж скаржаться: на дорогах і тротуарах слизько, розчищені та підсипані тільки центральні вулиці Ужгорода. Та й то не всі. Унаслідок - до травпункту черги невеликі, але виникають щодня. Юристи кажуть: аби отримати компенсацію за травми, необхідно звертатися до суду.

"Справи в нас такі є. І в суді вони розглядалися. Люди їх вигравали. Вони мають право на відшкодування витрат на лікування, протезування, відшкодування моральної шкоди. Важливим моментом є зібрання належної доказової бази. Найперше, якщо у вас стався такий випадок, треба викликати швидку. Це моя порада. Якщо ні, то звернутися до травмпункту. Також зробити фотографії, можливо, залучити свідків (або з вами хтось був, або попросити тих, хто проходив поруч). Далі буде працювати ваш адвокат. Необхідно буде отрмати довідку з гідрометеослужби, що були відповідні умови і звертатися до суду", - каже адвокат Наталія Тричинець.

Нагадаємо, туристи неприємно вражені станом доріг та тротуарів в Ужгороді.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme